ACTIVITEITEN WINTER 2019

Ook deze winter hebben we samen met de RKVV Haanrade een aantal activiteiten gepland.
SSA HAANRADE / SVA

De winterstop staat voor de deur en de handschoentjes mogen weer gedragen worden. Ook naast het veld staat tijdens de komende weken weer veel op de planning! We ontvangen je graag op één, of meerdere activiteiten die Haanrade / SVA binnenkort voor alle leden en vrienden van de club organiseert:

KWAJONGCONCOURS

Wanneer: 14 december, vanaf 19:30
Waar: Café Ackens
Wat: Prijzen voor de eerste 10 koppels. Tevens is er een verliezersronde met 3 prijzen. Inschrijving tot 19.15 uur in café Ackens, deelname €5,- p.p.

KERST TOEPEN

Wanneer: 20 december, vanaf 20:30 uur
Waar: Kantine Haanrade
Wat: Inschrijven kan tot 19 december bij het kantinepersoneel. Deelname €3 p.p. Zoals altijd: prijzen voor de winnaars!

NIEUWJAARSBORREL

Wanneer: 1 januari, vanaf 14:00 uur
Waar: Kantine Haanrade & Café Ackens
Wat: Op 1 januari is de kantine weer geopend voor een gezellig samenzijn in het nieuwe jaar. Aansluitend vertrekken we richting Bleijerheide en zetten we de borrel voort bij Café Ackens. Kom jij ook met ons proosten?

MINIVELD TOERNOOI

Wanneer: 4 januari, vanaf 14:00 uur
Waar: Sportpark Carisborg
Wat: Stel je eigen team samen en doe mee met het jaarlijkse 5 v 5 miniveld toernooi. Meld je team op tijd aan via prickartz@online.nl. Inschrijfgeld €5 per team, minimaal 5 spelers!

WINTERWANDELING

Wanneer: 18 januari, vanaf 11:00 uur
Waar: Café Ackens
Wat: Voor iedereen die zijn/haar benen extra wil strekken: We beginnen deze wandeling met een gezellige kop koffie en vlaai bij ontvangst en sluiten af met een klein buffet. Aanmelden kan via +31614377911.

Heb je vragen of wil je meer info ontvangen over één van de activiteiten? Bel met een van de bestuursleden en met name Dion Jansen en Marco Kikken We hopen je binnenkort te mogen begroeten!

Met sportieve groet,

SSA Haanrade / SVA


Geplaatst op: 28-12-2019


Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door: OnderdelenWEBshop24.NL
© 2020