MEDEDELING CORONAVIRUS

HAANRADE / SVA

MEDEDELING CORONAVIRUS


Beste Haanrade/SVA lid,

Ten eerste hopen we dat iedereen gezond en wel is en het Coronavirus jou en je naasten niet ernstig raakt.

Je volgt waarschijnlijk de nieuwsberichten en bent al op de hoogte van de verplichte sluiting van alle sportverenigingen en het besluit van de KNVB om de competities niet te hervatten. Helaas komen hierdoor vooralsnog alle geplande activiteiten te vervallen en zal er niet meer gevoetbald worden tot aan de zomer. Een flinke tegenvaller voor onze verenigingen, vooral gezien de positieve start van onze samenwerking dit seizoen. Het officiële statement van de KNVB is hier te lezen.

Financiële consequenties
De huidige situatie heeft buiten het sportieve en het sociale element, ook een belangrijk financieel aspect. Alhoewel de KNVB ons tegemoet komt, lopen de vaste kosten van de vereniging gewoon door en de kantine-opbrengsten (onze grootste inkomstenbron) zijn voorlopig nul.

Er zijn een aantal vragen binnengekomen of de huidige situatie ook leidt tot een korting op de contributie. Met betrekking tot deze kwestie houden wij het gezamenlijk standpunt vanuit de sport en de KNVB aan: de kosten die we met z´n allen maken, willen zoveel mogelijk met z´n allen dragen. De contributie zal daarom voor dit seizoen doorlopen.

Hoe gaat het verder?
Als actief bestuur richten we ons nu echter op het terugbrengen van vaste en variabele kosten, waardoor we jou kunnen beloven dat wij ons maximaal zullen inspannen om onze financiële positie niet in gevaar te brengen. Daarnaast zullen we, zodra onze vereniging haar poorten weer kan openen, met een aangevuld programma komen voor de rest van het jaar.

We hopen je snel weer te mogen ontvangen op onze vereniging. Zorg goed voor jezelf en je familie en vergeet niet: samen staan we sterker!


Met vriendelijke groet,

Het bestuur Haanrade/SVA


Geplaatst op: 01-04-2020


Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door: OnderdelenWEBshop24.NL
© 2020